Wij staan klaar voor u!

U bent van harte welkom om langs te komen en geheel vrijblijvend meer informatie te verkrijgen.

Visie

Installatiebedrijf RAMAERCO heeft als doel om een integere, betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn welke beschikbaar is als installateur voor particulier en zakelijk.

Historie en ervaring

Na 15 jaar ervaring in het koeltechiek, is Ramaerco officieel Ramaerco opgericht op 31 okt 2018.

Diensten

Ramaerco verkoopt, repareert en installeert alles op het gebied van koeltechniek en warmtepompen! Wij zoeken met altijd samen met u naar de beste en meest energiezuinige oplossing voor uw koelvraagstuk. Ramaerco is per 1 feb 2019 ook begonnen met renovatie als dienst verlening voor huizen, o.a. verbouwen van badkamers, toilet en dergelijke.

Kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van de beste merken op het gebied van airconditioning en warmtepompen. Wij leveren uitsluitend A-merken en zijn gespecialiseerd in de airconditioningmerken Mitsubishi en Hitachi/Hisense, maar andere A merken zijn ook bespreekbaar.

Team

Het Ramaerco team bestaat per 1-4-2019 uit 2 personen.

Lidmaatschap NVKL (branchevereniging)

Natuurlijk is Ramaerco lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 500 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning. Bij de NVKL zijn zowel leveranciers als installateurs aangesloten.