Bekijk hier onze antwoorden op deĀ  veelgestelde vragen

Wat kost een onderhoudscontract bij Ramaerco?

De eerste beurt/afspraak is op basis van nacalculatie; de volgende beurten zijn op basis van offerte (de kosten zijn afhankelijk van het type en van de grootte van de koelinstallatie)

Wat kost een airco voor mijn kamer of bedrijfsruimte?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren: 1. De 'warmtelast' (door warmte producerende apparaten en naar binnen schijnende zon) 2. De afmeting van de ruimte en de vorm van het dak boven deze ruimte 3. Het aantal personen dat gelijktijdig in deze ruimte aanwezig is

Wat kost een warmtepomp voor mijn huis of bedrijfsruimte?

Belangrijk bij de aankoop van een warmtepomp is het juiste vermogen kiezen van je warmtepomp. Wij kunnen in overleg altijd een passend advies geven. Bekijk voor meer informatie ons hulppagina "Kostenberekening warmtepomp" voor informatie over het benodigde vermogen voor uw bedrijf of woning.

Wat is het werkgebied van Ramaerco?

Wij zijn actief in het rayon Noord-West Nederland van (b.v. Den Haag tot Den Helder), voor speciale projecten ook elders in Nederland

Heeft Ramaerco een 24-uurs storingsdienst?

Voor onze vaste klanten altijd. Aan alle koeltechnische installaties verlenen wij 5 (tot 7) dagen per week service. Voor storingen buiten de normale werktijden gaarne contact opnemen met ons bedrijf.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!